Philip Kotler – ‘father of modern marketing’ visit Vietnam

During his first visit to Vietnam on August 17, 2007, the ‘world marketing legend’ attended a workshop titled “New marketing for the new age” in HCM City.

The workshop attracted 700 leading businessmen and managers of Vietnam. This is a rare opportunity for Vietnamese businessmen to listen to and talk with Philip Kotler about burning and practical issues for the development of business in the new age.

Born in 1931 in Chicago, the US, Philip Kotler is considered ‘the father of modern marketing’. He is the author of Marketing Management, one of the canon books of the world marketing sector. He is also a pioneer of social marketing and was selected as the fourth most important management guru of all time by the Financial Times, behind Jack Welch, Bill Gates and Peter Drucker.

He is now the top expert of the Kotler Marketing Group and the S.C. Johnson & Son Distinguished Professor of International Marketing at the Kellogg School of Management at Northwestern University.

Philip Kotler came to Vietnam under the invitation of the PACE Education Group.

Philip Kotler – “cha đẻ Marketing hiện đại” đến Việt Nam

Trong chuyến thăm VN lần đầu tiên này vào ngày 17/8, “huyền thoại marketing thế giới” đã tham dự hội thảo chủ đề “New marketing for new age” (Marketing mới cho thời đại mới) tại khách sạn Sheraton, 80 Đông Du, quận 1, TP HCM.

Hội thảo đã thu hút sự tham dự của 700 doanh nhân và nhà quản trị hàng đầu trong nước. Đây là cơ hội hiếm có để người tham dự được đối thoại và lắng nghe những chia sẻ của Philip Kotler về những đề tài mang tính chất thời sự, thiết thực cho sự phát triển của doanh nghiệp trong thời đại mới.

Sinh năm 1931, Philip Kotler được xem là “cha đẻ marketing hiện đại” (father of modern marketing). Ông là tác giả của cuốn Marketing Management, một trong những cuốn sách kinh điển của ngành marketing thế giới. Ông còn là người đi tiên phong trong lĩnh vực “Marketing xã hội” – một khái niệm marketing phi lợi nhuận, mà mục tiêu của nó nhằm tạo ra một xã hội tốt đẹp. Ông được tạp chí Financial Times – Thời báo tài chính – bình chọn là một trong 4 nhà quản lý bậc thày của mọi thời đại (cùng với Jack Welch, Bill Gates và Peter Drucker).
 Hiện nay, ông là chuyên gia hàng đầu của Tập đoàn tiếp thị Kotler trong lĩnh vực hoạch định chiến lược marketing, và là giáo sư tại các trường đại học như Johnson & son, Viện Marketing Kellogg.

Philip Kotler đến Việt Nam theo lời mời của Tổ hợp Giáo dục PACE.

Download
Philip Kotler’s Speech at HCMC seminar (English Version/Bản Tiếng Anh)

Bài thuyết trình của Philip Kotler tại hội thảo TP HCM (Vietnamese Version/Bản tiếng Việt)

Construction English/Tiếng Anh Xây Dựng

3 Responses

  1. >Thanks for Kotler Speech files!
    🙂

  2. Thanks a lot for your docs!

  3. Hay!!!
    Thanks………….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: